Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

J. S. Bach: Karácsonyi oratórium/ Marc Minkowski


Müpa

2017. december 13. 19:30

A Művészetek Palotája hagyományos hangversenyei közé tartozik a karácsonyi koncert, amelyet ezúttal is a hazai régizene-játszás egyik vezető alakja, Vashegyi György vezényel.

A Purcell Kórust azonban most nem a testvér-együttesnek tekinthető Orfeo Zenekar, hanem egy különleges formáció kíséri Bach hat kantátából álló oratóriumában. A Norvég Barokk Zenekar a régizenei hagyományairól talán kevésbé ismert Skandinávia egyik legjelentősebb és az elsők között, 1988-ban alakult historikus együttese. Nemcsak Norvégiában, hanem Európa-szerte gyakran koncertezik rangos fesztiválok vendégeként is. Profiljának kialakításában fontos szerepet játszott az európai régizene-mozgalom egyik kiemelkedő személyisége, Andrew Parrott, akivel számos produkciót jegyzett a 2007-ben megújult és megfiatalodott zenekar. Azóta művészeti vezetője a legjelentősebb historikus előadó-együttesek közé tartozó Freiburger Barockorchester koncertmestere, Gottfried von der Goltz.

Rendező: Müpa